Konditoria Imatrankoski

Kaikk’ on Kondiksessa, tuu siekii!

Konditoria Imatrankoski on kodikas ja palveleva perheyritys aivan Imatrankosken keskustassa kävelykatu Koskenpartaalla. Kahvilan iloinen ja ystävällinen henkilökunta ja pääosin omassa keittiössä tehdyt maistuvat tuotteet varmistavat onnistuneen kahvihetken. Kahvila tuotteineen ja iloisine henkilökuntineen onkin vakiinnuttanut nopeasti paikkansa imatralaisten sydämissä. Konditorian jäljittelemätöntä tunnelmaa kannattaa tulla aistimaan kauempaakin.

Aamuisin tarjoamme maittavaa aamupalaa. Arkisin lounasaikaan meiltä saa runsaan lounassalaatin tai –keiton, tai vaikka molemmat. Kesällä kahvituokion voi viettää kävelykadulle avautuvalla terassillamme, josta on mukava seurailla kesäkaupungin vilinää. Meillä järjestetään myös erilaisia tapahtumia.Today's salad or soup 7,50 €

(incl. soup or salad, milk, sour milk or juice, bread and coffee or tea. Soup and small salad 9,50 €. Salad and small soup 9,50 €.)

Monday 24.10.

Mashed carrot soup with pesto, tuna-rice salad

Tuesday 25.10.

Minced meat soup, feta salad

Wednesday 26.10.

Blue cheese soup, broiler salad

Thursday 27.10.

Russian salmon soup, mozzarella salad

Friday 28.10.

Creamy broiler soup, smoked salmon salad    


Henkilökuntamme valmiina palvelemaan
Tuotteet ja tilaisuudet

Pääperiaatteemme on kaikkien tuotteidemme maittavuus ja riittoisuus. Runsaasti suosiota saaneita tuotteitamme ovat mm. kotoisat pullat ja makoisat munkit, meillä tehdyt hyytelökakut, herkulliset Brita-tortut, täyteläiset suolaiset piirakat sekä runsaat täytetyt sämpylät ja croissantit. Jatkuva ja mielikuvitusrikas tuotekehityksemme takaa sen, että vanhojen suosikkien seuraksi tulee myös uusia. Valmistamme tilauksesta täytekakut, voileipäkakut ym. herkut. Järjestämme tiloissamme myös pienimuotoiset tilaisuudet. Hinta- ym. tiedustelut puhelimella tai sähköpostilla. Tai piipahda paikan päällä.


Sämpylät ja voileivät

Erikoiskahvit

Suklaakakut

Juustokakut

Ajankohtaiset lämpimät juomat

Täytetyt voisarvet


 

Yhteystiedot ja aukioloajat


Jos sie haluat meitä tavoitella

Koskenparras 8, 55100 Imatra
+358 (0)40 743 7553 (Konditoria)
+358 (0)40 561 5846 (Titta)
konditoria.imatrankoski@gmail.com
Facebook

KOSKI Konditoria Oy
2507168-1

Konditoria on auki

ma/mo-pe/fri 8.30 – 17.30
la/sat 8.30-17.00
Sun Suljettu/closed

Juhlapyhinä myökin saatetaan lepäillä, mutta kyllä myö siitä sitten ilmotellaan erikseen.